Els allotjaments turístics podran obrir totes les habitacions durant la fase 1 Se'ls permet oferir el servei de restauració, però només en podran fer ús els clients

ACN B.- Els hotels i allotjaments turístics podran obrir totes les habitacions, sense límit d’aforament. A més, se’ls permetrà oferir el servei de bar i restaurant, però només en podran fer ús els clients. El que no es podrà utilitzar són els espais comuns, com ara la piscina, l’spa, el gimnàs o la discoteca. Aquests són alguns dels detalls de l’ordre ministerial publicada al BOE pel que fa a la fase 1 de desescalada. Una fase que no permet la mobilitat fora de la regió sanitària si no és per motius sanitaris o laborals. Per tant, això limitarà molt la capacitat d’ocupació dels allotjaments turístics, ja que només podran tenir allotjats persones de la mateixa regió sanitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *