Fel Torrent comença a veure amb més optimisme el futur immediat per el CN Ciutadella i el món de la mar

No hi ha dubte que dins de tot aquest mal somni que estem vivint a Espanya i al món per mor de la pandèmia del covid-19, un dels sectors més perjudicats encara ara, en clau esportiva i social, és el de la mar i la nàutica. El veterà president del Club Nàutic Ciutadella, Rafel Torrent, des de ca seva, ens xerra de com ha viscut com a màxim representant del club tota aquesta crisi sanitària.
Primer de tot admet el president del CNC que el seu confinament ha estat com el de la població en general. «No hem tingut cap problema diferent a tothom i dins les limitacions imposades, no ens podem queixar». Situació personal a part, diu Torrent que l’activitat diària del club no ha quedat del tot aturada «però quasi. Hem fet el que és imprescindible, com donar combustible als pescadors professionals, salvament, embarcacions d’ajut al tràfic a Son Blanc i demés. A més dels matins tenir la secretaria oberta per problemes, comptabilitat i socis que ho necessitassin».

Fel Torrent comença a veure amb més optimisme el futur immediat per el CN Ciutadella i el món de la mar en general, tot i mostrar-se crític. «Des de Madrid han estat capaços de dir una cosa i després la contrària i em dona la sensació que no tenen molta idea del que ha passat a Menorca en concret. Ens han posat dins el mateix panell, el que vol dir que no sabem com acabarà. Però sí, sembla que anem ja cap a solucions». El CN Ciutadella, amb permanent contacte amb l’associació de clubs nàutics de les Illes Balears de la que n’és membre de la junta, rep a diari «les darreres informacions al voltant de la mar i la situació arran del covid-19, ja què les ordres baraten de manera contínua».
Sempre en clau insular, diu el mandatari del CNC que a Menorca, «la presència del coronavirus ha estat testimonial, tot i que lamentam profundament les morts, arropant als seus familiars». Com a reflexió, Torrent llegia l’altra dia en el Diari Menorca que entre març i abril del 2019 «hi van haver 18 persones que van morir i enguany 19, en els mateixos mesos. Crec que amb totes les garanties la gent hauria de poder anar a la seva embarcació si més vols, dues persones i amb uns horaris o un temps, exigint clar la màxima seguretat sanitària. Però no crec que dos gens perillós». I afegeix que des de l’associació de clubs «ens donaran aquestes pautes perquè tots facem el mateix a les Illes».
Finalment, el president Torrent xerra de la nova benzinera. «La tenim pràcticament enllestida i confiam en què la setmana que ve donin permís a l’empresa mallorquina per venir a l’illa i acabar-la».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *