Des de demà es podrà viatjar amb vaixell entre illes i la Península sempre per temes laborals o força major Quedarien operatives les línies Ciutadella-Alcúdia i la Ciutadella-Barcelona

Segons ha publicat el BOE Ddes de les 00:00 del dia 11 de maig de 2020 es permet als ports de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears embarcar i desembarcar passatgers i vehicles en règim de passatge als vaixells de passatge de transbord rodat i vaixells de passatge que prestin serveis regulars a les línies marítimes interinsulars de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

S’habilita la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a establir les condicions per a la prestació d’aquests serveis i per modificar el nombre de freqüències.

Des de les 00:00 de l’dia 11 de maig de 2020 es permet als ports de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears desembarcar passatgers i vehicles en règim de passatge als vaixells de passatge de transbord rodat i vaixells de passatge que prestin serveis regulars en les línies marítimes entre la península i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La naviliera Baleària ha anunciat que mesurarà a partir de dilluns 11 de maig la temperatura a tots els passatgers i conductors de camions abans d’embarcar en algun dels seus vaixells. Aquesta mesura extraordinària de seguretat es pren coincidint amb l’inici de la fase 1 i del procés de desescalada. Amb aquest nou protocol, que va més enllà de les obligacions i directrius indicades pel Ministeri de Sanitat i l’Organització Mundial de la Salut, Baleària vol posar totes les mesures que estan a les seves mans perquè els seus vaixells i les instal·lacions que gestiona directament siguin espais el més segurs possible enfront de la Covid-19. “La nostra principal prioritat en aquests moments és la seguretat; garantir que els nostres vaixells són els espais més fiables per viatjar “, ha explicat el president de Baleària, Adolfo Utor, que ha recordat que al juny la naviliera serà la primera a nivell mundial en obtenir l’etiqueta Global Safe Site Covid-19 en el seu màxim grau (Excellence).

També es decidirà en les properes hores s’ s’instal·la a la terminal marítima de Son Blanc l’escaner que permet mesurar la temperatura dels viatgers abans d’entrar al vaixells o a les arribades a port.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.