Sánchez reunit amb els presidents de les comunitats autònomes El president espanyol informarà de les últimes ordres, de l'evolució de la desescalada i del fons de 16.000 MEUR

ACN Barcelona .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, està reuneit aquest diumenge des de les 10.00 hores amb els presidents autonòmics. Segons han informat fonts del govern espanyol, Sánchez informarà sobre les últimes ordres publicades al BOE en relació amb la fase 1, l’evolució de la desescalada, el fons de 16.000 MEUR per a les autonomies i de la signatura, prevista per aquest dilluns, de l’acord sobre els ERTO a que han arribat l’executiu espanyol i els agents socials. Aquesta reunió arriba després que el govern espanyol hagi decidit quins territoris poden passar dilluns a la fase 1. En el cas de les Illes Balears, el Ministeri de Sanitat va acceptar la seva proposta d’entrar demà a Fase 1 les illes de Menorca, Mallorca i Eivissa, però no és el cas d’altres comunitats, com la de Madrid.
Segons l’executiu, l’acte de signatura de l’acord pels ERTO es farà aquest dilluns a la una del migdia i hi participaran Sánchez, el vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias, la vicepresidenta d’Assumptes Econòmics i per a la Digitalització, Nadia Calviño, i la ministra de Treball, Yolanda Díaz per part del govern espanyol. Per part dels agents socials, hi seran presents el president de la CEOE, Antonio Garamendi, el president de CEPYME, Gerardo Cuerva, el secretari general de CCOO, Unai Sordo, i el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.