Identifiquen un producte que podria tractar el coronavirus i que es podria provar en humans a finals d’any Es tracta d'un ARN d'interferència que s'ha seleccionat només en tres mesos

ACN Barcelona .- Les companyies Vir Biotechnology i Alnylam Pharmaceuticals han identificat un producte que podria tractar el coronavirus i que es podria provar en humans a finals d’any. Es tracta d’un ARM d’interferència que, segons diuen, és “altament eficaç i àmpliament reactiu”. Ha estat seleccionat tres mesos després d’iniciar la investigació. Les empreses es reuniran properament amb l’Agència de Medicaments i Alimentació d’Estats Units i amb altres autoritats reguladores per negociar una possible avaluació accelerada i així presentar una sol·licitud de nou medicament en investigació a finals del 2020. La idea és desenvolupar el producte com una formulació inhalatòria per al possible tractament o prevenció del covid-19.
Per arribar a aquest producte, Alnylam va sintetitzar més de 350 ARN d’interferència petits dirigits a regions altament conservades del genoma del coronavirus, que després es van analitzar bioinformàticament i es van avaluar en assajos in vitro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.