World Travel & Tourism Council diu que el coronavirus destruirà 100 milions de llocs de feina del sector turístic al món El president del grup Hotusa reclama al govern espanyol un "pla de liquiditat" per garantir l'ocupació en el sector

ACN Barcelona .- El World Travel & Tourism Council preveu que la crisi del coronavirus destrueixi 100 milions de llocs de feina i 2,7 trilions de dòlars americans del sector turístic a tot el món. Així ho ha assegurat la presidenta i consellera delegada de l’entitat, Gloria Guevara, en el debat sobre ‘Com el turisme pot reactivar l’economia’, organitzat per Turisme de Barcelona. Davant aquesta situació, el president del grup Hotusa, Amancio López, ha reclamat al govern espanyol un “pla de liquiditat” per “pagar les despeses” que pugui tenir el manteniment de l’ocupació. El sector turístic ha demanat també una “estandardització” dels protocols per evitar el risc de contagi en els establiments i generar “confiança” en el viatger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *