Conveni entre la Fundació Comte de Torre Saura i Càritas Menorca

La Fundación Torre-Saura signa un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Menorca, amb la finalitat de donar suport al projecte d’infància i família És Barracó – Paidós, de Ciutadella.

La Fundación Torre-Saura amb el seu caràcter benèfic, té com a objectiu atendre a persones amb necessitats a l’Illa de Menorca que no disposen de recursos econòmics, i les seves famílies.

Paidós és un projecte del programa d’infància i família de Càritas, que té com a objectiu trencar el cicle de transmissió intergeneracional de la pobresa infantil, a través de l’acompanyament a famílies en situació vulnerable amb menors de 0 a 12 anys.

Des de Paidós es treballa en diferents àmbits amb les famílies, com el suport educatiu, social i terapèutic, tant amb els adults com amb els menors, sempre des d’una mirada sistèmica familiar i acompanyant de manera global i integral.

El projecte es va inaugurar l’octubre de 2019 amb el suport del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella, compta amb un equip format per una coordinadora, un educador social-director, una educadora social, una treballadora social, una psicopedagoga i dues monitores, i acompanya entre 15 i 20 famílies.

Aquesta experiència d’acompanyament a la infància es realitza en un antic pavelló militar cedit per l’Ajuntament de Ciutadella. La Fundación Torre-Saura sota aquest conveni aporta a Càritas 15.480,90 €, que es destinen a sufragar els treballs d’adequació del local que es van realitzar, per adaptar les instal·lacions per l’execució del servei.

Des de Càritas volen agrair a la Fundación Torre-Saura per aquest suport i el seu compromís per a pal·liar els efectes de la pobresa hereditària i evitar la seva cronificació, potenciant l’apoderament de les famílies i dels seus fills a través del desenvolupament de les seves capacitats i recursos.

Cada Gest Compte, i entre tots sumem per a acompanyar als més fràgils de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.