Sanitat rebutja que Madrid passi a la fase 1 i la manté a la 0 amb relaxament de mesures La comunitat havia demanat per segona vegada avançar però el Ministeri considera que no s’ajusta als criteris

ACN Madrid .- Sanitat ha rebutjat que la comunitat de Madrid passi a la fase 1 de la desescalada dilluns que ve i continuarà a la fase 0, que incorpora un relaxament de mesures. La comunitat havia demanat per segona vegada –després de la negativa de la setmana passada- avançar d’etapa assegurant que complia els requisits fixats però el Ministeri considera que la comunitat encara no compleix tots els requisits per canviar de fase. El responsable de Sanitat, Fernando Simón, ha dit que la situació de Madrid és “favorable” però que encara s’ha de quedar “per prudència” en aquesta etapa per les seves característiques.
D’altra banda, Sanitat ha autoritzat que tot el País Valencià avanci a la fase 1 – la setmana passada només es van autoritzar 10 de les 24 àrees sanitàries- i que Granada i Màlaga, les províncies pendents d’Andalusia, també avancin a la 1.

A Castella-la Manxa, passaran a fase 1 les altres tres províncies pendents: Toledo, Ciutat Real i Albacete. A Castella i Lleó, passaran 42 àrees bàsiques que se sumen a les 26 que ja tenien autoritzades.

Les illes de Formentera, La Gomera, La Graciosa i El Hierro –que estaven a la 1- passen a la 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.