Actes 8 Març

Menorca reb passatgers de Barcelona i Madrid, ciutats amb més contagis i encara en Fase 0

Foto: Antxón Castresana©

La Consellera de Sanitat del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, ha reconegut aquest dijous en roda de premsa que «lamentablement» els passatgers que arriben a les Balears continuen sotmetent-se a un qüestionari on informen sobre la seva procedència i estat, i des d’aquesta setmana els hi prenen la temperatura amb un termòmetre digital, però res més i preocupa que a hores d’ara no hi hagi cap altra prova diagnòstica que descarti un possible contagi. Aquest fet és un indicador de que s’incompleix la restricció de l’trànsit entre zones que no estiguin en la mateixa fase anunciada pel president de govern, Pedro Sánchez, el passat 28 d’abril , a l’estar connectat l’Aeroport de Menorca amb els del Prat de Barcelona i l’Adolfo Suárez de Madrid, d’on van arribant passatgers.

Cal recordar que Barcelona i Madrid no han passat de la fase 0 perquè el seu nivell de contagi és dels més alts del territori nacional.

Tampoc es fa un seguiment de les persones que arriben a l’illa des d’aquests aeroports, i es desconeix si van quarentena, si fan vida normal, o si són assimptomàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.