Arriben a les Illes Balears tres carregaments amb 120 tones de material sanitari Fins ara, entre els articles adquirits pel Govern i els que ha enviat el Ministeri de Sanitat, s’han rebut 320 tones de material sanitari per combatre la COVID-19

Les Illes Balears han rebut entre divendres i dissabte per la via aèria tres nous carregaments de material sanitari adquirit pel Servei de Salut. Ahir dissabte han arribat 105 tones, concretament, 160.633 batas quirúrgiques, 3,5 milions de mascaretes quirúrgiques i 4,5 milions de guants de nitril. En la partida que va arribar divendres, on hi havia 15 tones de material, es van descarregar mascaretas quirugiques i graotes. El Servei de Salut disposa d’una nova nau ubicada al Polígon de Son Castelló (Palma) per emmagatzemar el material i  distribuir-lo posteriorment a la resta de centres insulars.

Quantitats globals

Fins ara, entre els articles adquirits pel Govern i els que ha enviat el Ministeri de Sanitat, les Illes Balears han rebut  320 tones de material sanitari. Es tracta, entre d’altres, de 8 milions de mascaretes quirúrgiques, 2 milions de mascaretes FFP2, 17,4 milions de guants de nitril, 282.408 bates quirúrgiques, 227.900 granotes de protecció, 44.930 pantalles i 192.350 ulleres de protecció. La Conselleria de Salut i Consum continua treballant per garantir el proveïment de material sanitari i assegurar la protecció dels usuaris i dels professionals de la salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *