Balears podria tenir turisme estranger a partir de la segona quinzena de juny

Foto: Bep Al·lès©

Segons les estimacions fetes pel Govern de les Illes Balears, al llarg de la segona quinzena de  juny podrien arribar als aeoports de les Illes Balears, els primers viatgers. La presidenta Armengol i el ministre Ábalos coincideixen en la necessitat de treballar segons les directrius que en les últimes hores ha fixat la Comissió Europea per a recuperar la mobilitat aèria. Aquest dijous s’han reunit per videoconferència la cap de l’Executiu autonòmic i el ministre de Foment.

La presidenta Armengol assenyala que Balears està treballant per garantir la seguretat dels viatgers que arribin a les Illes, i els empresaris del sector turístic estan treballant per adaptar-se a la nova normalitat. Creu, Armengol que a mitjans de juny, podrien arribar els primers turistes a les Illes Balears.

La presidenta  de l’Executiu autonòmic, recorda que la situació de la pandèmia a les Illes està controlada i,  que les Illes estan preparades per començar a fer proves pilot de reobertura de les connexions aèries a partir de l’15 de juny.

Armengol també ha explicat que el ministre ha detallat que Aena ja està treballant en els protocols necessaris per a la reobertura dels aeroports als vols internacionals en aquestes dates.

Menorca, juntament amb els aeroports de Palma i Evissa, és un dels que ha escollit l’Estat per a rebre turisme estranger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *