Actes 8 Març

El Govern de les Illes Balears ha demanat que dilluns 25, Menorca, Eivissa i Mallorca puguin passar a la Fase 2 Armengol demana que la ciutadania pugui passejar o fer esport per tota la seva illa i que els infants puguin sortir amb els dos progenitors. També demana que el turisme actiu es pugui fer individualment, sense contractar empreses

El Govern de les Illes Balears ha demanat que dilluns 25, Menorca, Eivissa i Mallorca puguin passar a la Fase 2 de la desescalada, com farà Formentera demà mateix. “És una bona notícia que Formentera estigui preparada per entrar a la Fase 2 i per demanar el mateix per a la resta d’illes la propera setmana”, ha assegurat la presidenta Armengol.

Pel que fa al procés dins la Fase 1, Armengol ha plantejat a Sánchez que en la nova ordre ministerial per aixecar restriccions a municipis de menys de 10.000 habitants i igualar-los als de menys de 5.000, no s’exclogui el moviment entre municipis. És a dir que la ciutadania pugui passejar o fer esport per tota l’illa. També ha demanat que es corregeixi que a les passejades amb infants durant la Fase 1 puguin sortir els dos progenitors. Per altre costat, s’ha plantejat al govern central que el turisme actiu i de naturalesa es pugui fer de forma individual, i no només contractat a través d’una empresa.

“Com més ens moguem dins la mateixa illa, necessitam més responsabilitat i més seguretat”, ha exposat Armengol. És per aquest motiu que la presidenta, juntament amb altres presidents, han demanat al Govern espanyol que sigui “més contundent amb l’ús de les mascaretes”, de manera que siguin obligatòries en espais públics sempre que no es mantingui la distància de seguretat. “Començam a desescalar, però tenim un virus que encara viu entre noltros. Ens hem de seguir protegint si volem més activitat econòmica i més drets i llibertats de moviments”, ha subratllat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.