El Govern regularà en pròxims dies l’ús obligatori de màscares en espais públics

El Ministeri de Sanitat explicarà en els pròxims dies com serà la implantació de la mesura que regularà en pròxims dies l’ús obligatori de màscares en espais públics i que ha anunciat aquest diumenge la ministra d’Hisenda i portaveu de Govern María Jesús Montero.

La mesura, segons ha subratllat, va ser sol·licitada de manera unànime pels presidents de les comunitats autònomes en la reunió setmanal que mantenen amb Pedro Sánchez.

El Ministeri ja l’estava estudiant i publicarà l’ordre en els pròxims dies. De totes maneres, el ministre de Sanitat, Salvador Illa no ha volgut donar detalls concrets sobre aquesta mesura fins que l’ordre estigui tancada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *