Actes 8 Març

Lolea Rosé N. 5 Elaborada amb les varietats de Garnatxa i Ull de Llebre, jove i refrescant

La Lolea Rosé, que és la N.5 de la col·lecció premium de Lolea. Està elaborada amb les varietats de Garnatxa i Ull de Llebre a Aragó. Porta a més a més aromes naturals de gingebre i hibisc, i un toc de carbònic. És una beguda refrescant, jove i molt apte per a la primavera i l’estiu.

NOTA DE TAST

  • Aspecte: Color rosa pàl·lid que ens recorda els vins rosats de la Coté de Provence.
  • Nas: Aromes elegants, on predomina la flor d’hibisc, a més de les particularitats de la Garnatxa i l’Ull de Llebre. Perfumada i fruital.
  • Boca: Frescor, profunditat, poc tanins, fruites vermelles com els gerds i amb el toc picant, però suau que li aporta el gingebre. Fresca, àcida i a la vegada intrigant
MARIDATGE
És una sangria molt fresca, ideal per a compartir-la entre amics davant unes taules de fumats o de formatges no massa forts de sabor.
També ens anirà bé per maridar amb sushi, tàrtars de salmó o de tonyina o un poke bolw.
Servida en copa de baló amb molt de gel, pot acompanyar arrossos i paelles on el marisc en sigui el protagonista o aquelles de mar i muntanya on el conill i el pollaste, acompanyin gambes, escamarlans i musclos.
Gambes amb un toc asiàtic o temporitzades, chop suey de vedella, enfilalls de llagostins amb curri… Sashimi, un tiradito de llobarro, un ceviche de corvina o una llagosta o un llomantol bullit acompanyat d’una salsa maonesa feta a casa.
Ideal per a carns blanques com un pollastre amb salsa d’ametlles o pollastre amb gambes, un conill amb escamarlans, uns pits de pollastre al forn farcits de formatge i sobrassada.

Per a un sopar a la fresca a base de coques, quische lorraine, truites variades…Ideal si la servim dins una copa de flauta ben freda i coronada amb una flor d’hibisc. 

També en un got  amb molt de gel, gerds i maduixes, com a copa per a després de sopar o de dinar.

Si voleu saber més o comprar aquesta sangria premium, la podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.