Obrir les Balears al turisme, però de manera totalment segura Armengol demana la celebració d'una conferència de presidients específica sobre el sector turístic

Durant la reunió de la presidenta Armengol amb el president Sánchez i la resta de presidents autonòmics, també s’han plantejat temes com la reobertura de les Illes al turisme nacional i internacional d’una manera segura, ja que “és el sector que més patirà”. “Hem perdut mesos claus de la temporada alta i hem d’assegurar que la desescalada ens permeti obrir al turisme de manera segura”, ha explicat la presidenta. Per aquest motiu, a més de reclamar l’extensió dels Expedients de Regulació de l’Ocupació (ERTO) per força major i la seva protecció absoluta a les empreses, s’ha proposat la celebració d’una conferència de presidents específica sobre el sector turístic.

D’aquesta manera, es treballarà conjuntament per poder estar “preparats” per a l’obertura del sector serveis i, concretament, del sector turístic, i tenir les “certeses necessàries per a les nostres empreses i treballadors”. “És absolutament fonamental si volem reactivar l’economia”, ha matisat Armengol.

Per altre costat, la presidenta també ha demanat la implicació del Govern central en l’elaboració d’un pla de conciliació de la vida laboral i familiar, que ja es treballa a nivell autonòmic i braç a braç amb consells insulars i ajuntaments, “per resoldre una problemàtica social important en un moment que necessitam tenir cura dels nostres infants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *