El govern espanyol aprovarà en les pròximes setmanes l’estratègia espanyola d’economia circular Ribera afirma que crearà llocs de treball que permetran "absorbir amb rapidesa part de l'atur provocada per la crisi"

ACN Madrid .- El govern espanyol aprovarà “per fi” en les pròximes setmanes l’estratègia estatal d’economia circular. Ho ha explicat la vicepresidenta quarta i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, aquest dilluns en comissió al Senat. L’estratègia té com a objectiu reduir un 30% el consum de materials i reduir un 15% la generació de residus en aquesta dècada. D’aquesta manera, les emissions de CO2 del sector residus se situaran per sota dels 10 milions de tones. Per dur a terme aquest pla, Ribera ha estimat que serà necessari mobilitzar inversions per més de 2.000 milions d’euros i ha augurat que propiciarà la creació de llocs de treball. Segons la ministra, permetrà “absorbir amb rapidesa part de l’atur provocada per la crisi” del coronavirus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *