Calvo a Álvarez de Toledo: “Vostè té llibertat si vol contagiar-se però no pot posar en risc la seguretat de tots” La diputada del PP acusa el govern espanyol d’alentar “escarnis” a partits polítics

La vicepresdenta del govern espanyol, Carmen Calvo
ACN Madrid .- La diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat el govern espanyol d’alentar els “escarnis” als partits polítics i la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, li ha respost que el que provoquen amb les mobilitzacions que animen és “posar en risc el que tanta feina ens ha costat als altres”. “Vostè té la llibertat de contagiar-se si vol però el que no pot fer és posar en risc la llibertat i la seguretat de tots en una pandèmia sanitària”. Durant la sessió de control, Álvarez de Toledo ha canviat la pregunta que havia registrat per demanar a Calvo si condemnava els escarnis als ministres José Luis Ábalos i Iglesias.
“No poden condemnar-los”, li ha dit Álvarez de Toledo, tot afegint que Iglesias i el president Sánchez els animen contra altres representants polítics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *