Iglesias demana al PP que faci oposició però que no posi en risc “la salut de la gent, de la mà de la dreta” El vicepresident segon diu que és “indecent” i que els sanitaris “no els ho perdonaran”

ACN Madrid .- El vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, demana al PP que faci oposició i critiqui el govern “tant com vulgui” però que no “posi en risc la salut de la gent, de la mà de la dreta”. “No només és indecent sinó que els professionals sanitaris no li perdonaran”, li ha dit al diputat del PP, Teodoro García Egea. Egea ha preguntat al govern espanyol durant la sessió de control quines accions ha fet per garantir el futur dels espanyols amb més de 27.000 morts i Iglesias li ha respost que “construir un escut social” amb mesures per protegir els més vulnerables.
El popular li ha recriminat que l’únic escut que estan “construint és protegir el seu govern” i li ha dit que Podem ha convertit les portes giratòries en “portes automàtiques”.

“Un pot triar fer oposició amb Vox, crispar o utilitzar comunitats, encara que alguns els dimiteixin –en referència a la comunitat de Madrid-“, ha dit. “Però fer oposició als epidemiòlegs i a molts professionals que veuen que les manifestacions que alenten posen el risc l’esforç dels ciutadans”, ha afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *