La confiança dels consumidors europeus es comença a recuperar al maig, però es manté en mínims L'optimisme econòmic repunta 3,2 punts a la zona euro

ACN Brussel·les .- La confiança en l’economia dels europeus es comença a recuperar al maig després de desplomar-se a l’abril en mínims només superats durant la crisi financera del 2008. Segons les últimes dades de la Comissió Europea, l’optimisme econòmic dels consumidors ha registrat aquest mes un repunt de 3,2 punts a la zona euro i de 2,5 punts a la Unió Europea. A l’abril va patir un descens d’11,1 punts a la zona euro i d’11,6 punts a la Unió Europea. Així, ara aquests indicadors continuen en números vermells amb una confiança dels consumidors de -18,8 punts a l’Eurozona i de -19,5 punts a la UE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *