Lastra a Rufián: “No s’equivoqui d’adversaris, tenim quatre anys per fer polítiques progressistes” La portaveu socialista diu que van demanar a ERC el sí a la pròrroga però que els van dir que era “impossible”

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, intervenint el 20 de maig del 2020.
ACN Madrid .- La portaveu del PSOE, Adriana Lastra, respon al portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, que “no s’equivoqui d’adversaris” i li recorda que queden “quatre anys per fer polítiques progressistes”. Durant el torn de rèplica, Lastra ha dit que no cal “plorar” quan les negociacions no arriben a bon port. “Jo li vaig dir que per al PSOE no hi havia res més important que tirar endavant l’estat d’alarma perquè salva vides. Els vaig demanar el sí i ens vau dir que era impossible. La resta són matemàtiques”, ha dit. Lastra també s’ha dirigit directament al líder de l’oposició, Pablo Casado, a qui ha acusat de posar-se del costat de l’extrema dreta i només separar-se d’ella per “graus”.
Lastra ha criticat durant la gestió d’Ayuso a la comunitat de Madrid – “a qui vostè posa d’exemple”-: “Madrid no passa perquè el seu govern no ha fet la feina”, ha afirmat.

“Quan algú els recorda el desastre de la seva gestió a Madrid assenyalen el govern d’Espanya i als portaveus per intentar acoquinar-nos. HO porten clar”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.