Quan l’incivisme d’uns ens afecta a tots

Imatges com aquesta ens demostren que encara hi ha gent que no té civisme ni sentit de la vergona, perquè deixar els fems d’aquesta manera no és de rebut, ni per la gent, ni per l’empresa de neteja, ni pel pròpi Ajuntament, que en casos com aquest de cap manera és el responsable de la manca de civisme i educació ambiental, que desgraciadament tenen encara algunes persones.

Poc costa fer les coses bé, poc costa trucar perquè venguin a recollir aquest femer, però n’hi ha que encara es creuen en dret a fins i tot embrutar.

De ben segur que encara que vegi aquestes imatges hi haurà gent que ferrà  sa lectura  de que “sembla mentida que s’Ajuntament no tengui açò o allò net, que s’empresa responsable de sa neteja o els polítics no fan prou feina”. Evidentment aquesta lectura hi és i hi serà sempre, no hi podem fer res per evitar-ho, perquè mentres hi hagi gent que actúi d’aquesta manera, sense educació i civisme, poc més que anar a fet net el més prest que es pugui, en serà la solució, i aquests mentres tant, hauran deixat sa merda allà on… Bé, vostès ja ens entenen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.