Volotea ofereix per al mes de  juliol la ruta Menorca-Sevilla a 9 euros per trajecte La companyia aèria ofereix dos vols setmanals i llança una oferta de promoció

Amb el reclam de “Sumérgete en las mejores calas de Baleares” la companyia aèria Volotea ha anunciat avui dimecres l’obertura d’una nova ruta a partir del mes de juliol que connectarà Menorca i Sevilla, amb una oferta inicial de 9 euros per trajecte.

L’aerolínia ha explicat que la freqüència serà de dos vols setmanals -dimarts i divendres- i ja es poden adquirir bitllets per viatjar entre la capital hispalense i Menorca a partir de el 3 de juliol.

Voletea té previst enllaçar l’Aeroport de Menorca i el de Sant Pablo, a Sevilla, al llarg de tot l’estiu, sempre que les restriccions sanitàries del Govern ho permetin.

L’anunci de la companyia suposa una injecció important per al sector turístic de l’illa, que està patint un decebedor inici de temporada turística marcat pel decret de l’estat d’alarma.

El Consell Insular espera que el Govern també doni llum verda en els propers dies a l’obertura dels vols interilles sense cap tipus de restriccions. Una mesura que permetria el trànsit regular de passatgers amb Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *