Vox acusa el govern espanyol de tenir “segrestats” als madrilenys i Illa respon que seguiran “actuant amb prudència” El ministre de Sanitat reitera que el canvi de fase es decideix d'acord amb uns criteris "coneguts"

ACN Madrid .- La diputada de Vox Macarena Olona ha acusat el govern espanyol de tenir “segrestats” als madrilenys pel fet d’haver rebutjat que la Comunitat de Madrid passi a la fase 1. “Fa olor de prevaricació”, ha afirmat durant la sessió de control d’aquest dimecres al Congrés, i ha dit que mantenen als seus ciutadans “sota arrest” per “raons polítiques” i no pas “sanitàries”. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha contestat que l’executiu espanyol seguirà “actuant amb prudència” i ha argumentat que el canvi de fase es decideix “d’acord amb criteris coneguts” basats en criteris tècnics. “Progressar o no de fase no significa que la CCAA faci un bon o mal treball sinó que no es donen les condicions per fer-ho amb garanties o seguretat”, ha dit.
Olona ha assegurat que el govern espanyol està “arruïnant” Madrid i l’ha acusat de tenir com a estratègia “destruir Madrid”. “Ens tindran al davant, no abandonarem el poble de Madrid”, ha insistit Olona. Illa ha respost que “el poble de Madrid també té al seu costat al govern d’Espanya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *