El PP demana que Sánchez comparegui al Congrés per explicar l’acord amb Bildu per derogar la reforma laboral Álvarez de Toledo diu que el president del govern espanyol té el "deure polític i moral" d'explicar el "tòxic" pacte

Cayetana Álvarez de Toledo
ACN Madrid .- El PP ha presentat aquest divendres una petició perquè el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, comparegui al ple del Congrés per explicar l’acord amb EH Bildu per derogar la reforma laboral. Hi ha explicat, en una piulada a Twitter, la portaveu parlamentària dels populars, Cayetana Álvarez de Toledo, que ha argumentat que el cap de l’executiu té el “deure polític i moral” de donar explicacions sobre el “tòxic” pacte per assegurar l’abstenció dels independentistes bascos a la votació de dimecres per prorrogar per cinquè cop l’estat d’alarma. El PP també sol·licita que la ministra de Treball, Yolanda Díaz, expliqui en comissió els detalls del compromís adquirit amb Bildu.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *