Ciutadella adjudica el servei de socorrisme i vigilància de platges per als pròxims dos anys amb un cost anual de 381.150 euros

Cala en Turqueta

L’Ajuntament ha adjudicat el servei de socorrisme i vigilància de platges a l’empresa Marsave per dos anys, amb possibilitat de dos mes de pròrroga. El servei s’iniciarà el proper 1 de juny i acabarà el 30 de setembre. El cost de la licitació s’ha incrementat respecte a l’anterior en uns 90.000 euros anuals, amb la finalitat de millorar el servei i garantir també el compliment de la nova escala salarial del sector.

Un total de nou seran les platges vigilades, cinc d’urbanes i quatre de verges: cala en Blanes, Santandria, cala Blanca, Cala en Bosc, Son Xoriguer, la Vall, Son Saura, cala en Turqueta i Macarella. A més, hi haurà dues embarcacions totalment equipades per realitzar les feines encomanades amb total seguretat, les quals navegaran durant tota la temporada; i els mesos de juliol i agost, durant 8 hores ininterrompudes. N’hi haurà una destinada a la zona nord i l’altra a la zona sud.

Altres millores introduïdes en el servei seran l’aportació d’onze telèfons mòbils operatius, un per platja i un per embarcació; la posada en marxa de dues emissores VHF portàtils per a la comunicació entre les embarcacions; l’aportació d’onze equips d’oxigenoteràpia; així com la inversió en un vehicle 4×4 per a la coordinació del servei i l’adquisició de 9 taules de rescat, una per platja, i de més rems; i un tendal per embarcació de salvament del nord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.