Actes 8 Març

El govern espanyol aixeca la suspensió de les activitats de rehabilitació i reforma d’edificis existents La norma començarà a aplicar-se el dilluns, quan tots els territoris hauran passat ja en fase 1

ACN Barcelona .- El Ministeri de Sanitat, a proposta del Ministeri de Transports i Mobilitat, ha publicat una ordre al BOE on estableix l’aixecament de la suspensió de les activitats de rehabilitació i reforma d’edificis ja existents. La norma, que començarà a aplicar-se el dilluns coincidint amb el primer dia que tots els territoris de l’Estat ja hauran passat en fase 1, modifica l’ordre del 12 d’abril, que restringia algunes activitats relacionades amb obres pel risc de contagi de coronavirus per a persones alienes a l’activitat. De fet, el 2 de maig ja es va modificar l’ordre per aixecar algunes restriccions i s’ampliava el rang d’excepcions a qui no afectava la limitació.
El govern espanyol ha assenyalat que tenint en compte el pla de desescalada “es creu necessària l’adopció de mesures que permetin recuperar paulatinament les actuacions en edificis” en territoris en fase 1 i posteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.