El PP-Ciutadella fa entrega d’aliments a la Parròquia de Sant Francesc

Al llarg d’aquesta setmana el Partit Popular de Ciutadella ha duit a terme una campanya de recollida d’aliments per a les persones que estan passant més dificultats durant aquesta crisi provocada pel Coronavirus.
La resposta dels afiliats i simpatitzants del partit ha estat molt bona, aportant una gran quantitat d’aliments que, aquest divendres, un grup de representants de la formació política ha fet entrega a la Parroquia de Sant Francesc on l’aportació del Partit Popular s’ha afegit a moltes altres donacions que es distribueixen entre les famílies més necessitades.
Gerard Villalonga i un grup de voluntaris de la Parròquia han agraït el gest als representants del Partit Popular i els hi han explicat que, malauradament, son moltes les famílies a les que s’ha de prestar ajuda, desde la Parròquia de Sant Francesc, i de les altres quatre que hi ha a Ciutadella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *