La Mostra de Cuina Menorquina se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre a Menorca L'esdeveniment gastronòmic tindrà una durada de 17 dies i en ell es mostrarà el potencial gastronòmic de Menorca

L’Associació de Restauració de Menorca i CAEB organitzen, un any més, la Mostra de Cuina Menorquina. Aquesta nova edició ja té dates i se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre a Menorca.

L’esdeveniment gastronòmic tindrà una durada de 17 dies durant els quals els restaurants que hi participen, repartits per tota l’illa, donaran a conèixer les receptes de Menorca de tota la vida, cuinades a l’estil tradicional o de manera actualitzada, i treballades majoritàriament amb producte local i de temporada.

Així, gràcies a la Mostra de Cuina Menorquina coneixeràs ‘in situ’ els restaurants participants, el seu ambient i la seva gastronomia, amb un “Menú Mostra” de primer plat, segon plat i postres, o bé un “Menú gastronòmic” amb el millor de la seva cuina.

La cita, que enguany celebra la seva onzena edició, es presenta amb l’únic objectiu d’augmentar l’afluència de públic en temporada baixa i dinamitzar l’illa durant uns dies gràcies al sector de la restauració. Josep Bosch, president de l’Associació d’Hostaleria i Restauració de Menorca, que perteneix a la CAEB, explica que “el principal objectiu és posar en vigor els productes i plats típics de la gastronomia menorquina, a més d’ajudar al sector de la restauració en mesos de baixa l’afluència de públic”.

La Mostra de Cuina Menorquina se celebrarà en les dates anunciades sempre que no suposi un perill per a la seguretat dels clients, i garanteixi que es puguin complir totes les mesures sanitàries imposades pel Govern d’Espanya a causa de la crisi generada pel COVID- 19. El canvi de data, en qualsevol cas i segons l’evolució de la pandèmia, quedarà a expenses de rebre el vistiplau per part de l’Administració Pública i autoritats sanitàries.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *