Catalunya podrà celebrar la revetlla de Sant Joan al carrer i amb pirotècnia Serà un Sant Joan amb pirotècnia i als carrers, però de tall molt més familiar i que haurà de desenvolupar-se en grups reduïts

El subdirector de Protecció Civil de la Generalitat, Sergi Delgado, ha explicat que treballen per adaptar la revetlla de el 23 de juny a les restriccions en vigor pel coronavirus: “Apostem per que es pugui celebrar la Festa de Sant Joan”.

Serà un Sant Joan amb pirotècnia i als carrers, però de tall molt més familiar i que haurà de desenvolupar-se en grups reduïts, ha explicat en una entrevista a Rac1 aquest diumenge recollida per Europa Press.

“Queda menys d’un mes i estem treballant des de fa unes setmanes amb el sector de la pirotècnia i el departament de Cultura, i tenim proposta a nivell tècnic tancada”, ha explicat Delgado, i ha afegit que el pla haurà de ser avalat pel comitè tècnic de l’Procicat.

El pla concep la revetlla d’aquest any com una celebració “de proximitat” i al carrer, ja que no s’ha de fer pirotècnia ni dins de casa ni des dels balcons, ha destacat Delgado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.