Brussel·les proposa un fons de 750.000 milions d’euros per rellançar l’economia després de la crisi per la covid-19 Gentiloni defensa que el fons representa un "punt d'inflexió per fer front a una crisi sense precedents"

La presidenta de l’executiu europeu, Úrsula von der Leyen
ACN Brussel·les .- La Comissió Europea proposa un fons de reconstrucció de 750.000 milions d’euros per rellançar l’economia europea després de la crisi provocada per la covid-19. Segons ha avançat l’eurocomissari d’Economia, Paolo Gentiloni, el fons que planteja l’executiu europeu suposa un “punt d’inflexió per fer front a una crisi sense precedents”. Gentiloni ha anunciat la xifra a través d’una piulada abans que la presidenta de la Comissió, Ursula von der Leyen, presenti oficialment la proposta per al fons i el nou pressupost europeu a l’Eurocambra. En la seva intervenció a la cambra, Von der Leyen detallarà a quins programes van destinats els recursos i com proposa aconseguir el finançament.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca