Actes 8 Març

Mallorca, que suma nous casos cada dia, impedeix que Menorca i Eivissa passin dilluns a Fase 3

Menorca suma 21 dies sense cap nou contagi per coronavirus, i avui capvespre el darrer pacient que es trobava ingressat a l’UCI del Mateu Orfila ha passat a planta, pel que la nostra illa es queda només en 3 persones ateses a l’Hospital. Però tot açò no ha servit perquè la nostra illa passi dilluns a Fase 3, perquè hem d’anar sempre a rosseg de Mallorca, una illa que cada dia ha sumat nous infectats i que, per imatge, no es podia quedar sola a la Fase 2 si Menorca, la illa que millor està ara mateix -millor inclús que Formentera- juntament amb Eivissa passaven a la desitjada Fase 3.

Mallorca per imatge no es podia quedar sola, no podia ser de cap manera pels lobies de poder l’única illa que no passava de fase, i per açò no han pogut passar ni Menorca ni Eivissa, açò sí la Platja de Palma serà la primera en rebre turistes estrangers per a fer proves pilot i ser els primers en obrir els seus hotels.

Menorca va al mateix ritme que Formentera, i per tant hauria d’estar ja en Fase 3, cosa que també significaria una gran imatge a nivell turístic com a illa segura i lliure de coronavirus. De fet, Formentera i les tres illes de les Canàries que estan en Fase 3 estan rebent una publicitat impressionant, de la que Menorca per mor de Mallorca, d’aquest sempre nefast centralisme mallorquí, dels lobies que allà comanden, ens hem quedat fora i sense ella.

Des del Consell de Menorca s’han de demanar explicacions al Govern de les Balears per a no demanar el canvi de fase illa per illa, i demanar compensacions pel mal que ara per ara ens està fent Mallorca de cara a la nostra imatge exterior i a la nostra economia.

És ben hora que els partits del Consell deixin apart la disciplina de partit i mirin, que és més que necessari, per l’interés general de la nostra illa, que ja està bé de patir aquest sagnant centralisme mallorquí.

One Comment on “Mallorca, que suma nous casos cada dia, impedeix que Menorca i Eivissa passin dilluns a Fase 3”

  1. Me parece un comentario totalmente verdadero, eso de que Mdrid me mata lo podriamos decir Mallorca me mata, entre tanto para que nos sirve nuestro Consell Insular de Menorca , si Mallorca hace lo que quiere con nosotros,a lo mejor deberiamos pensar de quitar nuestro Conbsell y asi evitariamos pagar a unos cuantos politicos y sus respectivos asesores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.