Actes 8 Març

Les carotes de 2020, pintades per Pau Faner, seran exposades, subhastades o rifades a Can Saura L'exposició de les 8 carotes del bienni podrà ser visitada entre el 3 i el 27 de juny

Aquest any degut a l’emergència sanitària provocada pel COVID 19 les festes de Sant Joan, tal i com les coneixem,  no es celebraran i les carotes no es rompran en es Pla la nit de Sant Joan

L’Ajuntament ha organitzat una efímera i emotiva exposició a Can Saura per tal que tothom pugui gaudir de les 8 carotes d’aquest any. Es podrà visitar a partir del dimecres 3 de juny i restarà oberta fins el dissabte 27 d’aquest mateix mes. L’horari d’obertura serà de dilluns a dissabte de 10:30 a 14:00 h i de 17:30 a 21:00h. L’entrada serà gratuïta, amb aforament limitat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

La mostra ha estat possible gràcies a la cessió que molt amablement ha fet el Caixer Senyor d’aquest atípic bienni,  Borja Saura García, i el pintor, Pau Faner, autor de les carotes.

Les obres aquest any no es rompran, però 6 es subhastaran o rifaran. Els beneficis aconseguits  aniran íntegrament a la Creu Roja Ciutadella. Properament sortiran les bases de la rifa i la subhasta que es donaran a conèixer al web municipal www.ajciutadella.org  i a les xarxes  de fb, intagram, twitter i wahsap de  l’Ajuntament de Ciutadella.

A  partir de la paraula i el traç, les obres, ens apropen a l’ essència i a la tradició de la festa. Són història, són festa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.