Tres carotes seran subhastades i tres rifades Les 6 carotes que s'havien de rompre dia 24 de juny as Pla, serviran per a recaptar fons econòmics per Creu Roja

Segons ha confirmat el caixer senyor de les festes de Sant Joan, Borja Saura Garcia, que es troba a Mèxic en companyia de la seva família, després de passar gairebé tot el confinament a Menorca, que tres de les 6 carotes seran subhastades i altres tres seran rifades. D’aquesta manera, per una banda tres aniran per a les persones que puguin fer les pujes més altes, i les que seran rifades faran que hi tenguin accès les persones que no tenen economies que es poden permetre la compra d’una carota o bé pujar a la subhasta.

Les tres carotes que es rifaran seran  aquestes:

Està previst que dimarts a les 20,00 h es faci la presentació a la premsa d’aquesta mostra i el dimecres matí s’obrià al públic.

One Comment on “Tres carotes seran subhastades i tres rifades Les 6 carotes que s'havien de rompre dia 24 de juny as Pla, serviran per a recaptar fons econòmics per Creu Roja

  1. D’entrada vull agraïr l’aportació-donació per part del Caixer senyor i a l’Ajuntament de Ciutadella que de forma sensible davant la situació que viuen moltes famílies en aquest cas les de Ciutadella, volen que no els falti el més bàsic com es el menjar i que a través de la subhasta i rifa de les Carotes de Sant Joan pintades pel pintor Ciutadellenc Pau Faner, la recapta anirà destinat a la compra d’aliments que serán entregats a través de la nostra institució de Creu Roja Ciutadella. i que a dia d’avui ja superen les 300 unitats familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.