VOX demana una solució definitiva al quiosc del Born

VOX Ciutadella demana a l’alcaldessa Joana Gomila que desperti, després de cinc anys d’estar adormida, i que doni una solució definitiva al quiosc del Born que porta un lustre tancat i donant molt mala imatge a la més emblemàtica de les places de la ciutat.

Segons Toni Camps, “L’Ajuntament de Ciutadella s’ha caracteritzat en aquests darrers anys per la paràlisi, la manca d’iniciativa i la més absoluta deixadesa de les seves funcions. Ho veiem perfectament amb l’abandonament i falta de manteniment de l’mobiliari urbà, la brutícia de les zones verdes, voreres trencades, herbes per tot arreu, etc. Si el que és el funcionament normal de l’ajuntament, les qüestions més senzilles i bàsiques, són sistemàticament oblidades per l’ajuntament de Ciutadella, què dir d’alguna cosa que suposa major complicació, com és el cas de l’quiosc de el Born.  El quiosc de el Born és el paradigma de la inoperància, el monument a la incompetència d’un equip de govern que, en cinc anys, encara no ha donat una sortida, un ús, a aquest edifici”.

“Durant aquests últims cinc anys, aquest edifici s’hagués pogut llogar i haver tret un rendiment, més de 120.000 euros en conjunt, que haguessin redundat en benefici de tots. No obstant això, com els diners públics no és de ningú, els ha donat igual si l’ajuntament ingressava aquests diners o no, mentre, això sí, no s’oblidaven d’esprémer les butxaques dels ciutadans i es negaven sistemàticament a baixar els impostos “, ha dit Tolo Torres, coordinador de VOX Ciutadella.

És important recordar que l’Ajuntament va incloure en els pressupostos de 2016, 2017 i 2018 una partida de 24.127,80 euros en cadascun d’aquests anys, com a previsió d’ingressos com lloguer de l’quiosc de el Born. Tot i això, van passar els anys i l’equip de govern d’esquerres va ser incapaç si més no de redactar les bases de l’concurs per adjudicar-la.

En 2019 i en 2020, suposem que per vergonya, ja no van incloure cap partida d’ingrés per al quiosc. I al no preveure res, aquí es va quedar l’edifici, abandonat a la seva sort, sense utilitzar-se i convertit, enmig de la plaça de l’Born, en l’exemple més evident de la desídia i falta de responsabilitat de l’equip dirigit per Joana Gomila .

“Des VOX entenem que, després de cinc anys de deixadesa i falta d’iniciativa, és hora que Joana Gomila s’espavili i li doni una utilitat a aquest edifici, ja sigui retornant l’ús de bar que durant tants anys va tenir o, per exemple, convertint-lo en l’Oficina de Turisme municipal, tenint en compte que la seva ubicació i l’espai seria immillorable “, ha proposat Tolo Torres.

L’ajuntament no pot eternitzar els problemes. És hora de donar una solució a aquesta qüestió i treure, d’una vegada per totes, la mala imatge que produeix veure aquest edifici abandonat al mig de la principal plaça de la ciutat. Cinc anys és temps més que suficient com perquè es resolgui aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.