Actes 8 Març

Comença avui el procés d’admissió a centres d’educació infantil, primària i ESO del curs 2020/21 Un procés que es fa per primera vegada preferentment de forma telemàtica, per complir amb la normativa establerta per la COVID-19

A partir d’avui comença la segona part del procés d’escolarització per al curs 2020/21 amb un nou procediment. S’inicia l’admissió centres de segon cicle d’educació infantil (3-6 anys), primària i ESO per obtenir una plaça escolar a centres públics i concertats de les Illes Balears.

Cal recordar que degut a l’estat d’alarma declarat amb motiu de l’emergència sanitària de la COVID-19 s’han modificat els processos d’escolarització del curs 2020-21 i de manera excepcional, la sol·licitud de plaça per adscripció i admissió s’haurà de presentar preferentment de manera telemàtica en els processos d’escolarització dels nivells d’infantil, primària, secundària i batxillerat.

Els centres escolars, juntament amb les oficines d’escolarització, resoldran per via telefònica o telemàtica els dubtes i les dificultats sorgits entre els usuaris. Les famílies que no hagin pogut fer el tràmit telemàticament, hagin de presentar documentació que no es pugui consultar telemàticament o hagin fet el tràmit amb DNI/mòbil hauran de ser ateses presencialment.

Els usuaris només hauran de presentar als centres la documentació relativa al procés si l’Administració no la pot consultar telemàticament. Una vegada fet el tràmit, aquest s’enviarà de forma automàtica al centre triat en primer lloc.

Escolarització a centres de segon cicle d’educació infantil (3-6), primària i ESO

A partir d’avui comença el procés d’admissió del alumnes de 3- 6 anys de 2n cicle d’Educació infantil, dels alumnes que han de cursar educació primària i secundària (ESO)  a centres sostinguts amb fons públics amb el calendari següent:

–       Presentació sol·licitud: del 1 de juny al 12 de juny

–       Sorteig lletra desempat: 15 de juny

–       Publicació llistes provisionals: 30 de juny

–       Reclamacions: 1 al 3 de juliol

–       Llistes definitives: 13 de juliol

–       Matrícula de 2n cicle d’EI i primària: del 14 al 21 de juliol

–       Matrícula d’ESO: del 14 al 24 de juliol

 

Les llistes provisionals, així com les definitives, també es podran consultar de manera telemàtica a través de la web del Servei d’Escolarització. Així mateix, les reclamacions a les llistes provisionals, tant del procés d’adscripció com del procés d’admissió, s’hauran de formular preferentment per mitjans telemàtics.

Cal destacar que la darrera cita amb escolarització és la dels alumnes de Batxillerat de les Illes Balears, l’admissió dels quals s’inicia el pròxim 24 de juny.

Tota la informació es pot consultar a través de la plana web de la Conselleria, al Servei d’Escolarització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.