Es mantenen les jornades gastronòmiques “Menorca en el Plato”

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca, adherida a PIME Menorca, dóna continuïtat al calendari de jornades gastronòmiques que organitza anualment aquesta associació amb la celebració de “Menorca en el Plato” que es porta a terme amb la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca i el Consell Regulador de Denominació d’Origen Formatge Mahón Menorca des del seu inici.
Les jornades gastronòmiques “Menorcaen el Plato” compleixen ja la seva setena edició consecutiva, i tan sols s’han retardat unes setmanes de la data inicial prevista a causa de la declaració de l’estat d’alarma.
Donades les difícils circumstàncies que viu tot el sector empresarial de Menorca arran de l’estat d’alarma pel Covid-19, aquesta Associació vol donar la màxima visibilitat i normalitat als establiments de restauració que han reiniciat la seva activitat o ho faran en breu.

Per això s’ha continuat treballant per mantenir les jornades i poder-les reprendre una vegada la desescalada i l’avanç de les fases ho permetessin per la situació sanitària en la qual es trobi Menorca.

“Menorca en el plato” tindrà lloc de divendres dia 26 de juny a el diumenge 5 de juliol de 2020. Durant 10 dies consecutius com cada any.
Aquest any s’han sumat nous col·laboradors per a suport a aquesta iniciativa, reforçant l’aposta arriscada que ha realitzat l’Associació i els bars i restaurants de Menorca per seguir promocionant l’illa com a destinació turística consolidada, i posar en valor la nostra gastronomia i el producte local .
Per això aquest any comptem també amb la col·laboració de Baleària, Made in Menorca a través de la Conselleria d’Economia de l’CIMe, foodies on Menorca, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, entre d’altres entitats que esperem que es vagin sumant a l’esdeveniment.
Menorca aquest any va passar a formar part de la Plataforma Regió Gastronòmica Europea, per això seguir divulgant la gastronomia menorquina i el producte local a hores d’ara és d’especial importància també.
Amb l’objectiu de fomentar la gastronomia menorquina i tenir un producte gastronòmic atractiu per donar a conèixer els plats típics i els productes característics de l’illa es va a dur a terme la 7a Edició de “Menorca en el Plato”. Després de la gran acceptació obtinguda per residents, visitants i turistes a les sis edicions anteriors.
El missatge sobre la campanya és molt clar i directe perquè resulti atractiu, sota l’eslògan: “Degusta els sabors típics de Menorca”. S’ofereix un menú a un preu especial, complert i de qualitat.
En les properes setmanes s’anirà ampliant la informació al portal www.gastronomiamenorca.org, restaurants participants, menús, entre d’altres aspectes. En aquesta ocasió serà imprescindible reservar taula per evitar aglomeracions, de manera que es farà especial incidència de la importància de trucar i reservar en tota la publicitat de l’esdeveniment que es realitzi.
Els establiments de restauració estan adequant les seves instal·lacions i formant a el personal per complir amb les mesures higièniques preventives establertes en els protocols i guies en relació a el sector sobre el COVID-19.
Seguir sent una destinació considerat segur és vital per iniciar l’arribada de turisme interilles, amb la península i internacional que mantinguin unes condicions sanitàries similars a les nostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.