Jesús Méndez: “S’ha perdut una gran oportunitat de situar Menorca com un destí turístic segur” El diputat menorquí de Cs Balears demana al Govern d'Armengol que posi en marxa mesures específiques per al suport del turisme a Menorca

El diputat menorquí de Cs Balears, Jesús Méndez, ha lamentat avui durant la sessió de control a Govern, que Menorca no hagi entrat aquest dilluns a la tercera fase de la desescalada i s’hagi perdut una gran oportunitat de situar Menorca com a destinació segur enfront de la COVID-19. “Tant agents socials com la població en general menorquina està decebuda per haver perdut aquesta oportunitat”, ha insistit el diputat de Cs.

Cal recordar que el Ministeri de Sanitat ja va denegar el pas a la fase 1 i ara ha tornat a succeir per entrar a la fase 3. “Estem perdent un temps preciós per recuperar a poc a poc el turisme i totes aquelles activitats econòmiques que l’envolten” , ha assenyalat Méndez, que s’ha mostrat preocupat per l’impacte del brot de coronavirus i el Brexit en el turisme de l’illa “.

Per tot això, el diputat de Menorca ha demanat al conseller d’Economia, Turisme i Treball, Iago Negueruela, que des de la Conselleria es posin en marxa mesures específiques per al suport de l’turisme a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *