Actes 8 Març

Presentada l’exposició solidària de les carotes de Sant Joan

Avui fosquet s’ha presentat a la planta baixa de Can Saura l’exposició amb les vuit carotes pintades per Pau Faner per encàrrec del caixer senyor del bienni, Borja Saura, que a la vista que no es celebrarien les festes aquest 2020 va decidir que a excepció de les dues carotes indultades, la que es queda ell mateix i l’Ajuntament de Ciutadella, serien subhastades i rifades per a recaptar diners que es destinaran a la Creu Roja de Ciutadella per ajudar aquelles persones que per mor de la pandèmia del coronavirus s’han quedat en situació de pobressa i amb pocs recursos per viure.

L’acte ha estat presidit per la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i l’han acompanyada els membres de la Junta de Caixers, a excepció del caixer senyor que es troba a Mèxic amb la seva família, i que ha estat representant pel seu cosí Fernando Saura Cantallops, caixer senyor del bienni 1992-1993, a més de Pau Faner, autor d’unes carotes úniques, plenes de plàstica i sobre tot de sentiment santjoaner que ha sabut representar els diferents tipus de santjoaners actuals.

De les 6 carotes que havien de davallar al Pla, tres seran subhastades i les altres tres rifades. L’Ajuntament posarà a disposició dels interessats unes 5.000 o 6.000 paperetes en els propers dies.

L’alcaldessa de Ciutadella, també ha volgut retre un homenatge a les víctimes de la pandèmia, i hi ho ha fet demanant al fabioler Sebastià Salort que sonés un toc de dol per a tots ells.

Seguidament la Junta de Caixers, de part de Borja Saura, ha entregat una de les lladrioles de 2020, a la batlessa com a record del Sant Joan que es celebrarà d’una manera diferent, però sempre amb el sentiment de festa que té Ciutadella amb la seva festa major.

Finalment, Pau Faner ha comentat una per una les carotes que ha pintant enguany, i que de segur ja deu tenir a la seva ment fabuladora com seran les carotes de 2021.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.