Maroto obre la porta a l’arribada de turisme a Espanya abans de l’1 de juliol establint “rutes segures” La ministra diu que serien amb països “que es trobin en el mateix nivell epidemiològic” i amb “acords de reciprocitat”

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto
ACN Madrid .- La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha obert la porta a obrir Espanya al turisme abans de l’1 de juliol amb la posada en marxa “d’experiències pilot de rutes segures abans inclús de l’aixecament de les fronteres amb països de l’espai Schengen”. “Estem treballant amb les Illes Canàries i les Balears per poder fer com més aviat millor corredors segurs i també estem valorant la implementació de possibles rutes segures amb tercers països sempre que es trobin en el mateix nivell epidemiològic i establint acords de reciprocitat”, ha dit a la sessió de control al Congrés aquest dimecres. Maroto ha apuntat que l’entrada generalitzada de turistes internacionals serà a partir de l’1 de juliol.
A l’arribada, se’ls faran controls de temperatura, qüestionaris i se’ls monitoritzarà mentre estiguin a l’Estat, ha concretat.

 

El ministre de Transports, José Luis Ábalos, s’ha pronunciat en el mateix sentit a la comissió de Transports del Congrés aquest dimecres on ha dit que el turisme es podria obrir abans de l’1 de juliol –la data inicialment prevista- amb “alguna iniciativa concreta”. Ábalos ha assegurat que així ho avalen les dades de l’evolució de la pandèmia del coronavirus i la rapidesa amb la que s’està desenvolupant la desescalada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.