Menorca suma 28 dies sense contagis Segueixen les 2 persones internades a planta al Mateu Orfila

Menorca ja suma 28 dies sense cap nou contagi per coronavirus, i està a les portes d’arribar a un mes sense cap nou infectat.

A l’Hospital Mateu Orfila hi ha dues persones ingressades a planta, el dos únics casos que resten a Menorca encara per a rebre l’alta mèdica.

El fet de que no hi hagi nous contagis des de fa gairebé un mes, que no hi hagi cap pacient a l’UCI, no val dir que haguem de baixar la guàrdia davant la pandèmia, perquè hi ha encara la possibilitat de casos no detectat a persones que no presenten símptomes o bé, com ja és sabut, en les darreres setmanes han anant arribant persones de fora de l’illa via aèria o marítima, i que algunes d’elles podrien ser assimptomàtiques.

Es recomana mantenir la distància social, especialment a les terrasses de bars, on no es sol acomplir aquesta mesura, portar mascareta si no es pot guardar aquesta distància, i evitar aglomeracions.

Recordar també que encara estam en estat d’alarma i que s’haurien de respectar les franges horaries  dels majors i dels fillets. També no es veu correcte que bars de copes estiguin oberts els caps de setmana fins a altes hores de la matinada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.