El cartell de Sant Joan de l’any que no hi haurà Sant Joan

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella, Gràcia Mercadal, és l’autora d’un cartell que anuncia Sant Joan de 2020, un any que serà diferent i marcadíssim en la història, perquè serà el de l’any que no hi hagué Sant Joan.

És així com la regidora ha considerat que, en efecte, enguany és un Sant Joan diferent a tots els que hem pogut viure anteriorment. Enguany no hi haurà cavalls, no es rompran les carotes i no sonarà la banda de música als Jocs des Pla. Enguany no hi haurà primer toc, no es correrà l’ensortilla, no hi haurà arena pels carrers, ni veurem ballar el sol.

Ara bé: sí que hi haurà xocalati i ensaïmada, berenetes amb amics i familiars, estones de bulla, cuinons tradicionals de les nostres festes, rialles dels nostres infants i la mirada nostàlgica dels nostres majors. Enguany no hi haurà Sant Joan tal i com el coneixíem, però sí que hi haurà un nou Sant Joan. Un Sant Joan viscut, enguany més que mai, des del cor. Perquè Sant Joan no és només una festa, Sant Joan és un sentiment. I aquest sentiment, com a poble, no ens el treu ningú.

Enguany tampoc hi haurà concurs del cartell de Sant Joan, aquell cartell que tota la ciutadania espera any rere any conèixer amb il·lusió. Però com a Ajuntament hem cregut convenient que, tot i els moments que ens toca viure, aquest Sant Joan no es mereixia quedar sense record i sense història gràfica. És per açò que des de la regidoria de Festes s’ha preparat un cartell que representa aquest Sant Joan que ens toca viure des de casa, en petits grups, amb seny i responsabilitat, esperant que el 2021 puguem celebrar un Sant Joan de dalt de tot on no hi falti ningú.

 Aquest any no botaran cavalls, però el nostre cor bategarà més fort que mai.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella, us volem desitjar a totes i a tots unes Bones Festes de Sant Joan!

One Comment on “El cartell de Sant Joan de l’any que no hi haurà Sant Joan”

  1. Tot el poble esta concienciat, ara veurem com ho celebreran els visitants. Esperem que sa controlin les ofertes que anuncia Balearia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.