Gran èxit de la primera edició del Mercat Agroalimentari d’Alaior La plaça des Ramal ha acollit avui, de les 9 a les 14h, la primera edició del Mercat Agroalimentari d’Alaior.

Al Mercat, que per les normatives vigents ha comptat amb 5 parades, ha estat tot un èxit d’assistència, quedant tots els venedors molt contents amb la gran quantitat de productes que la gent ha adquirit.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha destacat que «ha estat un gust veure com la gent ha sortit per recolzar a les empreses, autònoms i pagesos. El sector primari de l’illa s’ho mereix».

«Hem de seguir conscienciant a tothom de què és necessari comprar productes locals i, d’aquesta manera, ajudar-los també a tots ells a passar millor la crisi que patim».

Així mateix, Fargi La Menorquina també ha tingut un paper destacat al mercat, regalant, entre les 12 i les 13 h, gelats a tots els assistents.

La voluntat de l’Ajuntament d’Alaior és que vist l’èxit que ha tingut el mercat, aquest se celebri periòdicament un dia a la setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.