L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 proposa un repte d’estalvi energètic a les llars amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient Es tracta d'implementar una sèrie de mesures d'estalvi energètic durant una setmana a partir d'una guia que recull tots els passos a seguir: consultar el consum, fer un canvi d'hàbits i comprovar els resultats

Aquest divendres 5 de juny amb motiu del dia mundial del medi ambient, l’Agència de la Reserva de Biosfera de Menorca, juntament amb l’Oficina de l’Energia Menorca 2030 us proposam realitzar el repte de la setmana de l’estalvi energètic.

A través d’una guia us explicam les mesures d’estalvi a aplicar, com comprovar-ne el resultat i l’estalvi aconseguit. Es tracta d’un exercici pràctic que consisteix en comparar el consum d’energia de la setmana prèvia amb el resultat de la setmana en què s’apliquin aquestes mesures d’estalvi.

Quins seran els canvis?

Aplicarem mesures en: l’aigua calenta i el termo, la calefacció i/o aire condicionat, el frigorífic i el congelador, la rentadora, l’enllumenat i altres aparells electrodomèstics. Trobareu tots els passos a seguir en la guia adjunta.

És molt important comptar amb la implicació de totes les persones que habiten la llar i també començar a implementar totes les mesures el mateix dia per tenir una referència a partir de la qual fer la comparativa. Per tal d’assegurar-vos de recordar les diferents qüestions que us proposam en aquest repte, us recomanam posar notes per la casa o fins i tot alguna alarma.

Finalment, en la guia també trobareu com comprovar els resultats i el consum energètic de casa vostra. Si teniu dubtes o necessitau més informació, us podeu posar en contacte amb l’Oficina de l’Energia a través d’aquest formulari:

http://www.menorcabiosfera.org/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=OFI

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *