Per un règim especial que contempli mesures específiques per a l’esport sense ànim de lucre

Els sotasignants consideram que per a la supervivència i professionalització de les entitats esportives sense ànim de lucre és necessari desenvolupar una normativa específica, fiscal i laboral, que tengui en compte les seves particularitats. Aquesta necessitat es veu avui incrementada per la crisi generada per la pandèmia del COVID-19.

Amb l’objectiu que es desenvolupin normes i mesures específiques per a les entitats esportives sense ànim de lucre, consideram que s’hauria de recuperar la iniciativa legislativa tramitada durant el període 2018-2019 al Congrés de Diputats, que finalment va caducar per finalització anticipada de la legislatura, i tramitar-la de nou.

Els sotasignants presentam un nou text, incorporant les aportacions que ja van fer en el seu moment els diferents grups polítics al Congrés de Diputats, i demanam ara que les institucions i les formacions polítiques de les Illes Balears recuperin l’interès i l’impuls d’aquesta modificació de la llei  14/2013 de suport als emprenedors i la seva internacionalització, perquè s’aprovi el més aviat possible.

Tot i que el  procés d’adhesions només acaba de començar, i que per tant les entitats i clubs signants seran moltes més que les actuals, hem considerat necessari avançar la iniciativa a les institucions i formacions polítiques de les Illes Balears, perquè l’assumeixin i la impulsin, amb celeritat i el major consens possible.

 

Signants:

  1. E. ALAIOR –  CIUTAT D’ALAIOR –  DOSA C.F. – RTVO.BOSCOS  – C.F. SAMI – B. CIUTADELLA – B. BOSCOS
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *