Aprovades les bases que regularan la subhasta i la rifa de les Carotes de Sant Joan de 2020 Obert el termini per a presentar ofertes a la subhasta i posada a la venda dels bitllets per a la rifa

L’Ajuntament aprova les bases que hauran de regular la rifa i la subhasta de les carotes de Sant Joan de 2020, l’autoria de les quals és del pintor i novel·lista Pau Faner, que no podran ser rompudes als Jocs des Pla la nit del 24 de juny vinent.

 Les carotes a subhastar són les que duen per títol: 

1. Sa menorquina

2. Es moro

3. Mexicano

El preu de sortida per a la subhasta serà de 600 € per a cadascuna de les carotes, valoració que compta amb el vistiplau del seu autor. Les ofertes hauran de ser, com a mínim, iguals al preu de sortida, podent-se millorar a l’alça.

Podran presentar propostes per participar en la subhasta totes les persones físiques i jurídiques espanyoles i estrangeres que tenguin plena capacitat jurídica i d’obrar per a contractar, d’acord amb les normes del Codi Civil, i que no tenguin impediment legal per a establir acords amb l’administració.

Les sol·licituds per participar en la subhasta es presentaran amb instància genèrica a l’Ajuntament, de forma presencial o mitjançant qualsevol de les formes admeses per l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. A la instància s’adjuntara  un sobre A (documentació general) i un sobres B (proposta econòmica) tancats i segellats, d’acord amb el següent: 

a)  SOBRE A : «DOCUMENTACIÓ GENERAL PER PARTICIPAR A LA SUBHASTA DE CAROTES SANT JOAN 2020»

El sobre  contindrà còpia del DNI i declaració responsable signada, en la qual es manifesta no tenir impediment per contractar amb l’Administració i estar en disposició de participar en la subhasta.

En cas d’actuar com a representant, s’haurà d’adjuntar, a més, còpia del DNI d’aquest, així com document de representació signat per ambdós.

b) SOBRE B : «OFERTA ECONÒMICA PER A PARTICIPAR A LA SUBHASTA DE CAROTES SANT JOAN 2020.

El sobre B contindrà l’oferta econòmica per l’atribució d’una de les tres carotes, d’acord amb l’Annex II,  degudament signat.

 El termini per presentar ofertes finalitzarà el dia 22 de juny de 2020, a les 14h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.