‘Grease’, la primera pel·lícula que es projectarà a l’Autocinema d’Alaior

Tot està a punt perquè aquest divendres, a partir de les 22 h, doni inici l’Autocinema d’Alaior, al polígon La Trotxa, al costat del Centre Bit. La cinta escollida per projectar-se a l’estrena serà Grease, un dels clàssics musicals més importants de la història del cinema, protagonitzat per John Travolta i Olivia Newton-John.

Els espectadors podran gaudir d’aquesta cèlebre pel·lícula de 1978, ambientada en els anys 50, dirigida per Randal Kleiser i basada en el musical homònim, que conta la història d’amor entre el rebel Danny Zuko i l’innocent Sandy Olsson. Els dos es coneixen durant un estiu, pensant que mai més es tornarien a veure, però els dos es retroben a l’institut al curs següent.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha remarcat que «totes les pel·lícules que es projectaran seran llargmetratges musicals de gran èxit, per donar un ambient alegre a aquesta activitat».

Benejam també ha volgut insistir en la necessitat de complir estrictament les normes en les quals s’ha de desenvolupar aquesta emocionant iniciativa a l’aire lliure, amb l’objectiu de garantir la seguretat de tots els assistents.

Serà a partir de les 20 h quan els cotxes puguin començar a posicionar- se als espais degudament marcats i reservats, fins a completar l’aforament.

El vehicle haurà d’estar aturat durant tota la projecció, amb el fre de mà posat, amb les llums apagades, una vegada s’hagi ja estacionat.

Els espais pels cotxes es distribuiran amb l’objectiu també de què en el cas d’una emergència, es pugui desallotjar el vehicle que necessiti sortir. Així i tot, es demana que durant la projecció no s’abandonin els cotxes.

Els assistents també comptaran amb un servei de begudes, llaminadures i crispetes.

Benejam ha volgut animar a tothom a gaudir d’aquesta activitat gratuïta que se celebrarà setmanalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.