El Consell Insular treu a oferta pública el servei per a la preservació del fons de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca

El Consell Insular de Menorca ha tret a oferta pública el servei per a la preservació del fons documental de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca (AISM). L’objectiu del contracte menor és dur a terme el control ambiental de les instal·lacions i el seguiment dels paràmetres de preservació dels fons conservats a l’arxiu, per part d’un tècnic/a especialitzat/da, així com continuar amb les feines de digitalització i preservació de les diapositives i els negatius a color del Fons Antoni Picó Vivó fins que no s’aprovi la licitació definitiva per a la gestió global del servei.

Fins que arribi l’aprovació d’aquesta gestió global del servei, es deixarà de prestar el servei d’atenció al públic a partir de dia 15 de juny. 

Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta al Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca fins a 7 dies naturals a partir de la publicació al tauler d’anuncis de la institució insular, comptant el dia de publicació.

Amb la finalitat de garantir el màxim compliment dels protocols d’actuació i treball de l’AISM i d’assegurar la preservació i digitalització dels fons, el Consell Insular es farà càrrec dels programes informàtics necessaris per al funcionament del servei, així com del material especial de conservació per a fons audiovisuals.

Per a més informació sobre l’oferta podeu consultar l’enllaç:

 http://www.cime.es/Documents/Edictes/11604edi.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.