Les platges de Son Bou i Cala en Porter reben per setè any consecutiu la Bandera Blava

El 100% de les platges urbanes del terme municipal d’Alaior compleixen amb totes les exigències de sostenibilitat ambiental, serveis de platja, condicions de seguretat accessibilitat, sanitat, gestió ambiental i neteja.

Així ho ha confirmat l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor que, per setè any consecutiu, ha atorgat a les platges de Son Bou i Cala en Porter el distintiu de Bandera Blava. Aquest guardó suposa un gran control en el compliment de tots els requisits, dividits en quatre àrees:

1. Qualitat de l’aigua: La qualitat de l’aigua de bany a la platja durant la temporada anterior ha estat excel·lent. A més, s’han de prendre un nombre de mostres periòdiques per determinar la qualitat així com el compliment de la Directiva de Tractament d’Aigües Residuals Urbanes.

2. Informació i educació ambiental: Hi ha panells amb informació sobre la platja, els ecosistemes litorals, juntament amb un codi de conducta per a aquests espais.

3. Gestió ambiental: La platja compleix amb la legislació ambiental, està neta i disposa d’una adequada gestió de residus. A més, compta amb banys públics.

4. Seguretat i serveis: La platja té accessos fàcils i segurs a més d’existir un equip de primers auxilis.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut remarcar que aquest reconeixement posa de manifest el gran treball realitzat per part de molts de treballadors per mantenir en bon estat les dues urbanitzacions i les seves platges.

«Ara més que mai és important presentar les platges d’Alaior així com són: excel·lents i segures pels usuaris. Per aquest equip de govern és un pilar essencial tenir cura del turisme, una de les bases de l’economia del municipi», ha manifestat Benejam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.