Ciutadans denunciarà en el plenari municipal les queixes rebudes per manca de neteja

Segons ens ha explicat el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Ciutadella, Jaume Anglada, “a través des nostros afiliats i simpatitzants mos han arribat bastantes queixes de la neteja en general a tot el poble, i en particular a algunes zones que aquí mencionarem, sobre tot des darrers mesos cap aquí”.  El partit taronja adjunta, com a mostra, 12 fotos il·lustratives d’aquesta, si no deixadesa, sí falta de manteniment i d’atenció cap ets elements públics urbans. “Rallam de zones com Dalt es Passeig des Born, sa pròpia plaça des Born, es Passeig Sant Nicolau, sa Placa de l’Almirant Ferragut, es Carrer Mossen Salord i Farnès, sa rotonda des Cavall, o sa Platja Gran. Tot i que ses queixes són més generalitzades i s’hi podrien incloure moltes més zones de Ciutadella i fer molt més extens es nombre de preguntes, de moment enfocarem ses queixes i ses pròpies preguntes a ses zones aquí esmentades”.

Per aquests motius, Cs Ciutadella vol formular, a l’equip de Govern, es següents preguntes al plenari de la setmana que entra:

 

PREGUNTES:  

1.- Sabent que sa responsabilitat darrera és de qui governa: Qui són els encarregats de la neteja i manteniment de les aceres, pasteretes, voreres, places, material i carrers urbans? (Entre aquesta neteja, de moment, hi afegirem es llevar ses herbes que creixen de manera incontrolada, reposar material urbà i fer net sa porqueria que deixen es coloms o pardals.)

2.- Cada quan es fan net aquests elements descrits fins ara i de quina manera es procedeix an es seu adequat manteniment?

3.- Qui decideix, en última instància, quines zones s’han d’aclarir primer i en quins criteris es basa o es basen per decidir-ho?

4- Quanta estona va estar aturada sa brigada municipal de neteja, per mor de sa crisi des coranavirus, que li va impedir realitzar feines exteriors que han deixat sa mala imatge que ara denunciam?

5.- Es fien restituir es contenidors de fems de sa Plaça Almirant Ferragut donat es gran òxid que tenen i es seu mal estat general? Si és així: Quan es fia fer?

6.- Quan es fia posar es “bitlo” rodó que hi ha rebassat a sa rotonda des Cavall; i com és que s’ha netejat d’herbes aquesta vorera deixant sense posar aquest “bitlo” o sense avisar perquè el tornin a posar (només s’entén que no hagin avisat a qui pertoqui per posar-lo)?

7.- Reconegut es vessament d’aigües  fecals a sa Platja Gran, són, s’equip de Govern, conscients de sa pudor que far també es Canaló des Canal Salat des de, al manco principis de maig? Es fia, a part de fer una analítica de s’aigua i prohibir es bany a sa Platja Gran, fer alguna actuació més per evitar aquest vessament per una banda i s’embussament per s’altra? Quan? I per quins motius hi ha aigües fecals a la zona?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.