L’Ajuntament coordina un directori d’entitats esportives que faran activitats durant l’estiu

Davant les evidents limitacions i els obstacles que representa la pandèmia de la Covid-19, els serveis municipals de Ciutadella han treballat aquestes setmanes en una graella que fixa la llista de les entitats de lleure (singularment esportives) que estan disposades a oferir alguna programació d’estiu per al jovent del municipi.

Es tracta d’un directori per noms d’entitats, de contactes i d’activitats que acostumen a desenvolupar. L’elaboració corresponent s’ha anat elaborat al llarg del mes de maig. Després de diverses reunions virtuals o telemàtiques, les parts van determinar que, atès que no s’havia pogut editar la guia d’estiu convencional de cada any pel tancament i per les incerteses causades per la pandèmia, sí que es podria, en canvi, confeccionar un directori d’entitats amb la llista d’aquells grups o centres que faran activitats d’estiu i que estaran donades d’alta com a activitats al registre del Consell Insular de Menorca.

Val a dir, però, que l’Ajuntament de Ciutadella, en cap cas, no té competències directes sobre les activitats de lleure d’estiu i no es fa responsable dels continguts de les activitats que es publiquen; encara que, com a Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància, s’han creat mecanismes perquè totes les entitats tenguin la informació i l’orientació de la normativa. Per tant, s’hi ha actuat com a pont amb el Consell Insular.

En tot cas, La resposta de les entitats ha estat molt positiva. La bona predisposició i la consciència que, al municipi, calen activitats i el màxim de places fan que moltes entitats facin un esforç extra enguany per organitza-les, a pesar de la complexitat i les exigències del moment.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *